Untitled

2010/09/10 更新 update

做了個墨水瓶中蓋模型用來測試,看來效果不錯,大老闆看到了說 “蓋子應該用鋁來做比較漂亮" 所以各位,請把你們的錢包準備好吧,哈哈哈!

We made a middle cap mock up sample for testing the performance, it seemed ok. The big boss (Our President) saw it and said “we should make two caps by aluminium". Now preparing the aluminium sample. Guys, get your wallet ready for that, hahaha!

http://www.bbs.twsbi.com/viewthread.php?tid=467&page=1&extra=#

廣告

  1. 發表留言

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: